I fjor var jeg så heldig å få besøke en av de fineste og mest idylliske stedene jeg har vært, hele to ganger i løpet av ett år! Tilsammen tilbragte jeg nesten to måneder i Indonesia. Hver tur hadde jeg selskap av en mine bestevenner fra her hjemme, og begge turene var utrolig fine. I løpet av den tiden jeg var der fikk jeg virkelig innsyn i den indonesiske kulturen og ble kjent med mange nydelige mennesker, både lokale og internasjonale. Bali, Lombok og Gili Trawangan (som er en av tre små øyer som hører til Lombok) var stedene jeg besøkte og alle stedene er helt unike og vakre på hver sin måte. Tenkte i dette innlegget at jeg kan dele noen tips og anbefalinger til dere om where to go, and what to do i Ubud på Bali. ENJOY sweeties.

HFAH6318[1]

Vakre, vakre Ubud. Midt i Bali finner du Ubud, en perle på Bali hvor blant annet deler av “Eat, pray and love” ble filmet. Ubud har såå mye å by på, og selv om det er innland er det så absolutt verdt å besøke selvom du er strandløve. Trust me, hehe. Over alt hvor du går finner du steder du kan ta yoga klasser, nydelige butikker med håndlagde krukker, klær og smykker og AMAZING restauranter. Ubud har rikelig utvalg av organiske og veganske restauranter og kafeer, og alt er så utrolig godt og vakkert laget. I butikkene finner du lokal kaffe, kokosnøtt sukker og nøtter som du kan fylle kofferten din med og ta med hjem som gaver eller til deg selv.

Processed with VSCO with f2 preset

Det er så mye man kan gjøre i Ubud, så ikke vær redd for å kjede deg! Be ready for adventure. De kjente risterrassene er absolutt verdt et besøk. Lei en scooter og dra tidlig om morgen. Søk deretter opp noen waterfalls på google og cruise videre dit, og nyt alt det du møter på vegen. Stopp på en fin restaurant å spis lunsj eller stopp på ett litt mer eksotisk og spennende spisested langs vegen. Gatematen smaker himmelsk, you guys. Ikke vær redd for gatematen i Asia!!! Da går dere virkelig glipp av noe. Let etter det eksentriske og det ekte Bali, you will find it. Snakk med lokalfolkene og vær åpen overalt hvor du går. Folkene i Indonesia er så nydelige! Rund dagen av med å dra til monkey forest før du/dere kan avslutte med en massasje eller noe digg mat.

Noe annet som kan gjøres i Ubud er å bestige Mt. Batur. På den første turen til Bali, dro jeg og Maria til Ubud for å bestige Batur som er en aktiv vulkan med 1717 meter over havet. Det er absolutt å anbefale! Sett bort i fra at vi måtte opp grytidlig, ble turen opp med lykter en opplevelese jeg aldri vil glemme. Her ser dere bilder fra toppen og den nydelige utsikten vi hadde.

JHXX5484[1]

PMNN8300[1]

GIFV4978[1]

Ble du inspirert? Wanna go? Do it! Du vil ikke angre.

Love fra meg

Archives

Design Made By